Με έναυσμα Δημήτρη Παυλή η «treeΠΟΛΗ» φόρεσε τα γιορτινά της – (pics,video)

07/12/2017 13:35

Φίλες και φίλοι,

Αγαπημένα μου παιδιά,

Η καλύτερη εποχή του χρόνου έφτασε και σήμερα όλοι μαζί θα αρχίσουμε να μετράμε αντίστροφα για τον ερχομό των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς! Η Τρίπολη από σήμερα αποκτά χριστουγεννιάτικη λάμψη και διάθεση γιορτινή!

Ο Δήμος Τρίπολης μπαίνει δυναμικά στο εορταστικό κλίμα, στηρίζοντας πολιτιστικές πρωτοβουλίες αξιόλογων τοπικών φορέων και συλλόγων, με περισσότερες παιδικές παραστάσεις αλλά και εκδηλώσεις για όλους όσους νιώθουν παιδιά… Είμαστε χαρούμενοι που και φέτος, καταφέραμε να οργανώσουμε ένα πρόγραμμα ποιοτικών δωρεάν εκδηλώσεων, που έρχονται αυτές τις δύσκολες για όλους μας εποχές, να μοιράσουν χαμόγελα και αγάπη.  

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό, το Χριστουγεννιάτικο Γκαλά της παραμονής των Χριστουγέννων και φέτος, για πρώτη φορά, το Πρωτοχρονιάτικο Γκαλά στο εορταστικό μας πρόγραμμα, θα μας βάλουν για τα καλά στο πνεύμα των Χριστουγέννων και όλα αυτά θα εξελιχθούν σε ένα περιβάλλον, με χιλιάδες λαμπιόνια, με πάρα πολλά στολίδια και φυσικά με το αγαπημένο Χριστουγεννιάτικο Τρενάκι που θα ξεναγήσει μικρούς και μεγάλους στους δρόμους της Τρίπολης.

Να ευχαριστήσουμε όλους όσους εργάστηκαν για άλλη μια φορά, ώστε η Τρίπολη θα έχει εορταστικό χρώμα, όλο το αξιόλογο καλλιτεχνικό δυναμικό της πόλης μας, που δίνει μια ξεχωριστή λάμψη στις εκδηλώσεις μας, τη Φιλαρμονική του Δήμου μας, που συμμετέχει με αμέριστη χαρά γεμίζοντας ήχους γιορτινούς την πόλη μας και τέλος όλους εσάς, που μας τιμάται κάθε χρόνο με την παρουσία σας.  

Να καλωσορίσω όλα τα παιδιά που βρίσκονται εδώ δίπλα μου απόψε για να φωταγωγήσουμε το δέντρο μας και να ξέρουν πως πάντα θα βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος μας για ένα καλύτερο αύριο.

Καλές γιορτές με Υγεία και Αγάπη.

Χρόνια πολλά!!!!!!

Ας αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση!


Δείτε ποιό κάτω φωτογραφίες και video: