Δημήτρης Παυλής: Έργο «ανάσα» για το κυκλοφοριακό της Τρίπολης η διάνοιξη της Μπακοπούλου έως τον περιφερειακό – (pics,video)

15/09/2016 22:56

Στα έργα της διάνοιξης της οδού Μπακοπούλου (επέκταση της οδού Παπαρρηγοπούλου) προς τον Περιφερειακό δρόμο της Τρίπολης, βρέθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής προκειμένου να προχωρήσει σε αυτοψία στα έργα που εκτελούνται.

Αυτές τις ημέρες η ΔΕΥΑΤ ολοκληρώνει τα έργα ύδρευσης και αποχέτευσης στο δρόμο. Η περιοχή ήταν υποβαθμισμένη. Ένα έργο που καρκινοβατούσε για 16- 17 χρόνια, επιτέλους ολοκληρώνεται», δήλωσε ο Δημήτρης Παυλής, ενώ δεν έλειψαν και οι αιχμές στην αντιπολίτευση.

«Η αντιπολίτευση όταν λέγαμε για αυτό το έργο στο Δημοτικό Συμβούλιο μας χλεύαζε. «Τους ζητάω λοιπόν να έρθουν εδώ και σε άλλα σημεία της πόλης να δούνε τι δεν κάνανε τόσα χρόνια», ανέφερε χαρακτηριστικά».

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Τρίπολης αναφέρθηκε στα οφέλη του έργου τόσο για την συγκεκριμένη περιοχή, όσο και για την Τρίπολη ευρύτερα. «Το έργο θα λειτουργήσει θετικά στην κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση του κέντρου. Δεν θα ταλαιπωρούνται πλέον οι πολίτες και οι επισκέπτες. Στόχος μας είναι μέχρι το τέλος του χρόνου να παραδοθεί στην κυκλοφορία αυτός ο βασικός άξονας της πόλης», υπογράμμισε.

Από τις δηλώσεις του δεν έλειψαν και οι αναφορές στο κομμάτι των προβλημάτων που δημιουργούνται στους δρόμους της πόλης μετά από δυνατές νεροποντές με τον δήμαρχο να δηλώνει: «Στην περιοχή έχουν κλείσει πολλά ρέματα και έχουν εγκλωβιστεί τα όμβρια ύδατα με αποτέλεσμα σε κάθε νεροποντή να πλημμυρίζουν σπίτια και υπόγεια.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης, απάντησε και σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με την επούλωση των λακκούβων που υπάρχουν σε δρόμους της πόλης, αλλά και για τον καθαρισμό των φρεατίων και των ρεμάτων και τόνισε πως πρέπει και οι πολίτες να συμβάλλουν ώστε να διατηρούνται καθαρά τα ρέματα, γιατί, όπως επεσήμανε, καθαρίζουν τα ρέματα, για παράδειγμα του Αγίου Νικολάου και μετά από λίγο τα βρίσκουν γεμάτα με κάθε είδους αντικείμενα.

Πρέπει και οι πολίτες να καταλάβουν πως τέτοιες απερίσκεπτες κινήσεις, θα έχουν το τίμημα τους.

Δείτε ποιό κάτω φωτογραφίες και video:


Μπακοπούλου διάνοιξη

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μπακοπούλου διάνοιξη